"Problemen zijn er om eruit te leren en ze vervolgens op te lossen!"

Mijn verhaal

Het is niet evident om over jezelf te schrijven… anyway ik doe toch een poging…

Iedereen heeft zo z’n bagage en ja de één al wat meer dan de ander.

Nu… gelukkig ben ik positief ingesteld want uiteindelijk heeft iedereen te kampen met obstakels in z’n leven en ik blijf erbij, 20% van wat je overkomt in je leven heb je niet in de hand, de overige 80% ligt wel in jouw handen.

Is dat altijd even gemakkelijk, ba neen gij… soms heb ik het ook moeilijk, maar 1 ding is zeker, uit al mijn misérie heb ik al heel wat lessen geleerd. En die lessen wil ik meegeven aan mensen die te kampen hebben met dezelfde obstakels en misérie die ik heb meegemaakt.

Dit gezegd zijnde...

Het verleden

Toen ik enkele jaren geleden mijn carrière als boekhoudster goodbye vaarwel heb gezegd, had ik een droom, ik droomde om ondernemers te begeleiden die in de shit zaten (mijn excuses 😉), want eerlijk gezegd, ik heb veel misérie gezien van mijn klanten, dus vond ik het normaal dat ik die stap zette. Geef toe, mijn financiële achtergrond kon in dat verhaal een enorme meerwaarde zijn voor mijn klanten.

Nu… toen der tijd moest ik mij geen zorgen maken over het financiële luik, pas op, dat wil niet zeggen dat ik geld in overvloed had maar goed ik kon doen wat ik wilde en dat vond ik best wel ok.

In 2018 nam ik dus de beslissing om voor mijn droom te gaan, in datzelfde jaar start ook mijn man met zijn vennootschap en jaja alsof dat nog niet genoeg was bouwden we ook in dat jaar onze droomwoning. Het kon niet op!

En dan kwam het… yep… maart 2020

u alom bekend waarschijnlijk?!

Covid, lockdown een regelrechte ramp dus. Van een volle agenda naar een lege agenda. Ook bij mijn man regende het annulaties van de projecten.

En nu?!… geen inkomsten meer, zoeken naar alternatieven want we hadden door de bouw geen reserves meer.

Hoewel ik al een tijdje aan mijn persoonlijke groei aan het werken was besefte ik dat het zichtbare probleem een oorzaak was van zelf sabotage. 

Je kent het wel, op de gas en de rem staan tegelijkertijd.

Angst is één van de meest herkenbare factoren van zelf sabotage. 

En toen ik er helemaal klaar voor was, sloeg het noodlot toe, we waren failliet en waren alles kwijt. Ja alles...

Mijn redding

Ik was mij al een tijdje aan het verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en het spirituele.

En eerlijk, dat is mijn redding geweest. Tijdens die moeilijke periode ben ik tot heel wat inzichten gekomen die mij geholpen hebben om te staan waar ik nu sta. Ik ben naar de wortels gegaan, ik ben op zoek gegaan naar het waarom der dingen.

Ik heb hier enorm veel uit geleerd en de grootste les die ik eruit getrokken heb is, alles hangt aan elkaar en alles start met je persoonlijke ontwikkeling, dat is de reden waarom ik de titel "Holistisch Coach" heb geclaimd.

Het is dan ook mijn missie om zoveel mogelijk mensen te begeleiden in hun persoonlijk groeiproces, zodat ze hun mooiste leven kunnen leven en doen waar ze goesting in hebben.


Voilà, mijn verhaal in een notendop.

Heb jij iets van… ik ben op zoek naar mezelf, of ik weet het even niet meer? Wacht dus niet en neem nu actie, schakel hulp in.

Uiteraard help ik je daar graag bij, feel free om mij te contacteren.


Liefs,

Samia

Mijn persoonlijke missie


Ik geloof dat ieder mens met de juiste intentie het recht heeft om succesvol te zijn. 

En daarom doe ik wat ik doe. 

Samen ontdekken we jouw betekenis op deze aardbol en kaderen we jouw unieke pad. 

Zodat je onafhankelijk bent en vrij kunt handelen. 

Als energie ontsteker laat ik je positief naar het leven kijken en geef ik je de nodige wijsheid mee vanuit mijn eigen levenservaringen. 


Hoe omschrijven anderen mij?

- Koen V.

Jouw openheid en luisterbereidheid, maakt dat je anderen zich openstellen om zich te laten helpen. Het aanduiden van de pijnpunten.

- Brenda U.

Je bent rechtuit en geeft oplossingen.

En dat maakt je zo verschillend en uniek.

- Nancy G.

Je hebt het hart op de tong en op de juiste plaats. Je bent empathisch, integer, correct en respectvol.

- Elise C.

Je bent een houvast, een stok achter de deur, een luisterend oor, … iemand die begrijpt wat een bedrijf runnen inhoudt.

- Anoniem

Je niet aflatende drive om ervoor te gaan, "deure" te doen, door steeds opportuniteiten te zoeken en te zien. Dat maakt je zo verschillend als coach.

- Anoniem

Echt luisteren naar de problemen en die ook aanpakken. Niet rond de pot draaien. De essentiële dingen aanpakken

Wat zeggen mijn klanten

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Het traject met Samia heeft mijn verwachtingen overtroffen op alle vlakken!
De combinatie van haar gedrevenheid, ervaring en perfecte kennis vormen dan ook de basis van haar succes. Professioneel is ze één brok pure energie. Samia onderscheidt zich met haar coaching en sparring door haar creatieve helicopterview. Haar puurheid, oprechte behulpzaamheid, correctheid en authenticiteit gecombineerd met haar enthousiasme en uiterst warme persoonlijkheid maken voor mij écht hét verschil met alle coaching sessies en opleidingen die ik ooit heb gevolgd. Wie deze dame niet kent moet daar dringend werk van maken!


- Katleen Vrombaut

Ms. Nameless
Add Your Stars
I will be forever grateful!

Since Samia is guiding me with her coaching she helped me as well to look at my life holistically. We focus on areas of my business and personal live that I really wanted (and needed) to improve. She suggested me to re-evaluate what was important to me. A wonderful experience which is helping me to identify the changes I need to live fully and to avoid burn out. Samia is not only a reliable and helpful friend but she also transformed a part of my life and I will be forever grateful for that.

Ms. Nameless
Add Your Stars

Just... misschien ook nog belangrijk...

Vertrouwen

Tja... is vlug gezegd maar eerlijk gezegd vind ik het belangrijk dat we elkaar vertrouwen.

De bal ligt in jouw kamp

Ik reik de tools aan waarvan ik weet dat ze werken, het is aan jou om er iets mee te doen. 

Open mind

Ik hou van mensen met een open mind, die durven verder te kijken en die durven vragen te stellen over het waarom der dingen.

Niet van mijn gewoonte, ma bon...

Sommige mensen vragen zich af wat mijn expertises zijn en of ik daar de nodige opleidingen voor gevolgd heb. Het is niet van mijn gewoonte om mezelf te bewijzen maar goed, ik merk dat er daar wat nood aan is, dus bij deze... mijn opleidingen zijn héél ruim en divers, ik beperk mij tot het essentiële die voor jou een meerwaarde kunnen betekenen.
  • Boekhouder - Fiscalist
  • Life coach
  • Business Coach
  • Loopbaan Coach
  • Human design reader
  • Herborist

En uiteraard het allerbelangrijkste, mijn eigen levenservaringen!

In alles wat ik doe word deze kennis ingezet, want alles hangt aan elkaar.