BG5 in je onderneming

Laat je onderneming groeien met de juiste talenten op de juiste plaats

Wanneer je verschillende medewerkers in dienst hebt bezit je onderneming ongelooflijk veel talent. Als werkgever kan het zijn dat je je hiervan bewust bent, je werkt al een tijdje samen en je ziet het potentieel in je werknemer.

Maar wist je dat er ook heel veel potentieel niet gezien is?  Er zijn altijd talenten en vaardigheden die sluimeren omdat ze op de werkplek niet kunnen ingezet worden.

Als werkgever wil je dat je werknemers goed zijn in hetgeen waarvoor ze werden aangeworven, maar je wilt ook dat ze aanvullende vaardigheden hebben. Dit is wat een bedrijf sterk en succesvol maakt.

BG5 (Human Design voor Business en carrière) helpt je om je medewerkers beter te begrijpen en om de juiste kwaliteiten in te zetten op de juiste plaats. Het geeft je objectieve informatie over de natuurlijke sterke punten van je medewerkers en hoe je die optimaal inzet op de werkvloer.

BG5 is geen

Wanneer kan BG5 een meerwaarde zijn in je onderneming

Heel wat bedrijven kampen hiermee, ze geven hun kennis vrij en na een veel te korte termijn vertrekken ze.

Vele zieken op korte termijn is een drama voor heel wat ondernemingen, maar heb je al eens stilgestaan wat de oorzaak van het ziekteverzuim kan zijn?

Je wilt een nieuwe medewerker aanwerven, maar je hebt geen idee welke bijkomende skills een meerwaarde voor jouw bedrijf kan zijn.

Altijd spannend om een nieuw product of dienst op de markt te brengen. Maar welke medewerkers laat je nu het best samenwerken om alles vlot te laten verlopen?

Je merkt dat iedere medewerker iets kan maar er is geen structuur in je bedrijf, met als gevolg dat er nogal wat chaos is op de werkvloer.
Sfeer op de werkvloer zorgt voor creativiteit en een positieve vibe. 

Wat ontdek je met BG5 

Ontdek de verborgen talenten

Iedere ondernemer bezit heel wat talenten, echter zijn ze zich er niet altijd bewust van. Met BG5 ontdek je hun ware potentieel.


Wat zou het voor jou betekenen als werkgever om te ontdekken dat je onderneming nog extra kwaliteiten bezit wanneer je de juiste personen laat samenwerken. Yep... Met het BG5 systeem ontdek je wie je het best laat samenwerken.

Ontdek wie er ontbreekt 

Wanneer je onderneming groeit heb je meer medewerkers nodig. Maar welk talent heb je nodig los van de uitvoerende job, dit kan een eeuwige zoektocht zijn. Met BG5 ontdek je welk talent er ontbreekt in je onderneming.

Contacteer mij voor een verkennend gesprek, ik help je graag verder.