Human design for Business

Klaar om vanaf nu het nodige succes te ervaren dat je verdient?

Als ondernemer blijft het een uitdaging om een business op te bouwen die strookt met wie je werkelijk bent. We zijn zo geconditioneerd als ondernemer dat je "moet" uitvinden, uitwerken en presteren, verschillende strategieën van marketing worden ons als het ware verkocht als de ideale formule, wat uiteindelijk kan leiden tot frustratie omdat het alweer niet gelukt is.

Human Design leert ons om onze unieke strategie te gebruiken en onze rol op te nemen zoals die is voorbestemd te zijn. Je zet vaak verschillende petten op en moet beslissingen nemen die niet in overeenstemming zijn met je natuurlijke voorkeuren en sterke kanten. Dit kan alweer leiden tot frustratie, je vast voelen zitten, of zelfs burn-out.

BG5 geeft je objectieve informatie

BG5 (Human Design voor Business en carrière) kan je helpen jezelf en je bedrijf op een veel dieper niveau te begrijpen. Het geeft objectieve informatie over je natuurlijke sterke punten en voorkeuren, en ook over hoe je het beste beslissingen neemt. Deze zelfkennis kan je helpen een bedrijf te creëren dat afgestemd is op wie je bent, met meer voldoening en succes als resultaat.

Ra Uru Hu is de ontdekker van Human Design. 

Het duurde 25 jaar om alle informatie te verzamelen om vervolgens te kunnen experimenteren samen met vele anderen.  Begin jaren '90 begon hij zijn bevindingen met de wereld te delen.

BG5 is geen

"one size fits all" systeem. Het is gebaseerd op je specifieke genetica, waardoor het uniek is voor jou. Er zijn geen twee mensen die dezelfde chart hebben (uitgezonderd tweelingen). Human Design is geen religie of een geloofssysteem. Het is een wetenschap die geverifieerd en getest werd door vele wetenschappers.

BG5 kan je helpen

De juiste beslissingen te nemen

Als ondernemer dienen we constant beslissingen te nemen en vaak blijven we aarzelen of het wel de juiste beslissing is. Door de principes van Human Design te gebruiken kunnen we leren hoe meer op onze intuïtie of buikgevoel de juiste beslissingen kunnen nemen.

De juiste partnerships aan te gaan

Met het systeem van Human Design is het perfect mogelijk om een analyse te maken van verschillende profielen. Dit om te zien waar je complementair kunt zijn maar ook om een ander beter te begrijpen.

De sterktes inzetten op de juiste manier

Of het nu de sterktes zijn van jezelf of van een collega of een onderaannemer . Het kan je helpen om ze efficiënter en effectiever te gebruiken, omdat je meer weet over hoe iemand werkt.

Hoe kan ik je verder helpen

Online 12 weken programma B2B "Unlock yourself"

Je voelt dat er iets "moet" veranderen in je business maar je weet niet wat. Een authentieke business spreekt je wel aan maar je weet niet hoe je er moet aan beginnen. Het 12 weken programma "Unlock yourself" geeft je de tools in handen om je sterktes volledig te integreren in je business, zodat je business afgestemd is op wie je echt bent.