Hoe je voortaan kunt doen waar je goesting in hebt.

De wereld zou zo veel beter zijn als we allemaal werkelijk deden wat we graag doen.

 • Leer hoe je onafhankelijk kunt zijn in je hoofd en voor jezelf kunt denken
  • Verkrijg inzichten over wie je bent en wat je wilt in het leven
  • Maak doelen op basis van wat je geleerd hebt en maak een plan om ze te bereiken
  • Durf te zijn wie je werkelijk bent
  • Verkrijg inzichten die je leven kunnen veranderen
  • Reflecteer op je waarden en hoe je ze beleeft
  • Ontdek waar je echt gepassioneerd over bent
  50%
  Gratis Download
   

  Je hebt me energie gegeven, energie om toch verder te gaan. Om te doen wat ik echt wil.

  Mabel

  Het e-book geeft je inzichten over hoe je onafhankelijk kunt zijn in je mind. We zijn zo geconditioneerd geraakt dat we eigenlijk niet meer stilstaan bij wie we werkelijk zijn, ons onderbewustzijn belemmert onze dagelijkse activiteiten waardoor we onszelf beperken in alles wat we doen. Maar het hoeft niet zo te zijn! Door het e-book te lezen (en onderweg enkele reflectieve vragen te beantwoorden), kunnen lezers ontdekken waar ze nu staan waardoor men vervolgens stappen kan zetten naar het creëren van een mooier leven.

  • Begin een leven te creëren waarvan je houdt
  • Bevrijd jezelf van belemmerende overtuigingen

  null

  null

  Hoi, ik ben Samia. Ik noem mezelf een holistische coach. Ik geloof dat het geheel groter is dan de som van de delen, en dat alles met elkaar verbonden is. Daarom richt ik me op het holistisch helpen van mensen, door naar alle aspecten van hun leven te kijken, niet slechts naar één of twee.

  Ik ben gelukkig getrouwd met Koen Vandewalle en samen hebben we 5 kids. Ons gezin is compleet met onze hond Zita, een Oud Duitse Herder. We houden ervan samen tijd door te brengen, diepe gesprekken te voeren met ruimdenkende mensen, boeken te lezen, te koken en te genieten van een goed glas wijn. Vertrouwen is erg belangrijk voor mij en dat wederzijds, Ik streef ernaar om mijn onafhankelijkheid door te trekken in alles wat ik doe. Ons  volgende doel is om off-grid te leven in community in het buitenland.

  Niet van mijn gewoonte, ma bon...

  Sommige mensen vragen zich af wat mijn expertises zijn en of ik daar de nodige opleidingen voor gevolgd heb. Het is niet van mijn gewoonte om mezelf te bewijzen maar goed, ik merk dat er daar wat nood aan is, dus bij deze... mijn opleidingen zijn héél ruim en divers, ik beperk mij tot het essentiële die voor jou een meerwaarde kunnen betekenen.

  • Boekhouder - Fiscalist
  • Life coach
  • Business Coach
  • Loopbaan Coach
  • Human design reader
  • Herborist

  Freedom is the will to be responsible to ourselves.

  - Friedrich Nietzsche -

  Download