12 Weken programma Unlock yourself

Dit programma is te duur voor mij

Ik begrijp je, stel jezelf de vraag, wat is het jou waard om rust in je hoofd te ervaren en de tools in handen te krijgen om succesvol te zijn in je business? Lukt het je echt niet? Dan vinden we samen wel een oplossing. Stuur een mailtje naar hello@samia-wielfaert.be

Hoeveel tijd moet ik hierin investeren?

Het is aan te raden dat je wekelijks minstens 1 uur actief bezig bent om aan je business te werken. Daarnaast is het noodzakelijk dat je dagelijks reflecteert, dit duurt slechts enkele minuutjes per dag.

Hoe weet ik dat dit programma iets voor mij is?

Wanneer je je herkent in de obstakels die op de pagina staan, dan kan dit programma een meerwaarde voor je zijn. Toch nog niet overtuigd? Stuur gerust een mailtje naar hello@samia-wielfaert.be en dan plannen we een verkennend gesprek in.

Er is een overaanbod aan programma's, wat maakt dit programma zo anders?

Het grote verschil is dat we tijdens dit programma naar de wortels gaan, het heeft geen zin om de obstakels tijdelijk op te lossen. De fundamenten moeten goed zitten zodat je er altijd verder kunt op bouwen.

Wat als ik merk dat dit programma niks voor mij is?

Ik geef je de tools in handen, het is aan jou om er effectief mee aan de slag te gaan. Merk je dat dit totaal niks is voor jou, dan vinden we wel een oplossing, ik wil alleen maar tevreden klanten.

Wanneer start het programma?

De deuren gaan slechts enkele keren per jaar open, juiste datums zijn niet gekend. Dit komt omdat ik genoeg tijd wil maken voor de deelnemers.

            

Aarzel niet om mij te contacteren

Heb je vragen, niet twijfelen want voor je het weet is het 5 voor 12!