Meest gestelde vragen workshop

Ik ben nog niet zo lang gestart met mijn onderneming, kan ik deelnemen?

Jazeker, als je bepaalde obstakels herkent dan kan je zeker deelnemen. Indien je nog moet starten is dit een ander verhaal, dan raad ik je aan om andere instanties te contacteren die meer gericht zijn op starters.

Ik vrees dat ik failliet ga, Kan deze workshop mij helpen?

Iedere onderneming is anders, afhankelijk waar je zit in het proces kan de workshop een meerwaarde zijn. Echter raad ik je aan om mij eerst te contacteren, op die manier zal ik samen met je aftoetsen of je onderneming nog te redden valt.

Ik ben failliet gegaan en zou graag terug herstarten, kan deze workshop een meerwaarde zijn voor mij?

Uiteraard! De lessen die je geleerd hebt zal je onbewust inzetten tijdens deze workshop. Je zal alles bekijken vanuit een ander perspectief. Deze workshop zal je helpen om de fundamenten stevig neer te zetten en het anders aan te pakken dan dat je het vroeger hebt gedaan.

Wat maakt dit traject zo speciaal en verschillend van andere trajecten?

Wanneer je business niet draait zoals je het wilt dan zitten de fundamenten niet goed. Het grote verschil met andere trajecten is dat we alles aanpakken of toch tenminste de noodzakelijke fundamenten. Op die manier kan je altijd verder bouwen aan je onderneming.

Ik zou het echt graag volgen maar ik heb geen middelen genoeg om deel te nemen aan deze workshop.

Alle begrip voor je situatie en héél herkenbaar voor mezelf! Om die reden kan er telkens 1 ondernemer aansluiten per workshop die een vrije bijdrage doet volgens je eigen kunnen. Het volstaat om mij hierover te contacteren en dan maak ik een selectie tussen de aanvragen.

Staat je vraag hier niet tussen?

Contacteer mij en dan beantwoord ik jouw vraag met veel plezier.

                

Aarzel niet om mij te contacteren

Heb je vragen, niet twijfelen want voor je het weet is het 5 voor 12!