Hoi, ik ben Samia

Ik help je om doelen te stellen in jouw persoonlijke ontwikkeling en business groei en dat doe ik met het fantastische systeem "Human Design"!

Heb jij je ooit al eens afgevraagd hoe het komt dat een bepaalde strategie voor een ander werkt maar totaal niet voor jou?

In onze huidige maatschappij zijn we vooral geconditioneerd, we hebben bepaalde zaken meegekregen tijdens onze opvoeding, van thuis uit, op school, onze eerste werkervaringen, de media, onze vrienden en familie, enz…

Human design leert ons dat iedereen een unieke strategie heeft en door die strategie te leven, ontdekken we wat wel en niet werkt voor ons.

Wanneer je leeft volgens jouw unieke design zal het leven veel simpeler zijn, je zal in staat zijn om de juiste keuzes te maken en je zal vooral rust vinden in je hoofd.


Ooit al eens stilgestaan wie je echt bent?

Wat is je doel in het leven?

Hoe zou je herinnerd willen worden?

Human Design werd ontdekt in de jaren 80

door Ra Uru Hu en is een combinatie van De Joodse Kabbala, Astrologie, de Chinese I Tjing en de Chakraleer.

Voor de mensen die eerder rationeel zijn, no worries het is geen fluffy stuff 😉

Human design is tevens een combinatie van kwantummechanica, biochemie en genetica.

Want alles bestaat uit energie, ook wij als mens.

Bekijk de video van Ra Uru Hu via deze link , misschien een tip, hij praat nogal traag, als je dat vervelend vindt dan kan je die wat opdrijven door de opdrijfsnelheid wat aan te passen 😉

Wat ontdek je

Wie je echt bent
Welke aangeboren kwaliteiten je hebt en hoe je die kunt inzetten
Het helpt je om beslissingen te nemen
Het helpt je om jezelf en anderen beter te begrijpen
Het helpt je om de juiste samenwerkingen aan te gaan

Human Design is ruim...

Inderdaad… heel ruim

Wat belangrijk is wanneer je hiermee start is dat je jouw type kent en je strategie. Geloof mij, dat op zich is al een serieuze boterham.

Ik ben een Manifesting generator met een emotionele autoriteit en heb profiel 4/6.

Als MG ben ik steevast op zoek naar manieren om zo efficiënt mogelijk te handelen. Met mijn emotionele autoriteit mag ik nooit onmiddellijk beslissingen nemen, ik dien de heldere momenten af te wachten. Met mijn 4/6 profiel dien ik een stevig netwerk op te bouwen zodat ik al mijn kennis kan delen met de mensen die ik vertrouw. Met het ingekleurde kanaal 43 - 23 ben ik in staat om het rationele te koppelen aan het emotionele op een begrijpbare manier, maar om dit naar buiten te brengen moet ik wachten op het juiste moment en mijn strategie gebruiken, anders kunnen mensen mij aanzien als een freak ;)

Ik kan hier nog een tijdje doorgaan, maar goed laten we het daarbij houden ;) 

Professionele Human Design analist | Holistisch Coach | Business Coach

Ik geloof dat iedereen het recht heeft op z’n eigen pad.
Om die reden doe ik wat ik doe.

Samen kaderen we jouw unieke pad, waardoor je op een onafhankelijk manier jouw betekenis zal ontdekken op deze aardbol.

Als energie ontsteker laat ik je positief naar het leven kijken en geef je de
nodige wijsheid mee vanuit mijn eigen levenservaringen.

Human design

Hoe kan ik jou helpen?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ik ga ermee aan de slag

De eerste kennismaking met Human Design was heel waardevol en nodigt uit naar meer. Samia legt vlot uit en geeft voorbeelden wat het vaak helderder maakt. Sommige inzichten zijn al blijven hangen zoals" to respond" "genius of freak". Ik ga ermee aan de slag.

- Katrien Devlieger

Ms. Nameless
Add Your Stars
Dankbaar

Samia gaf de reading op een toffe en vlotte manier, rekening houdend met het tempo en duidelijkheid. Wanneer ik verheldering nodig had, kreeg ik dit ook. Het gaat dieper dan hetgeen je vindt op het internet, is niet enkel zitten en luisteren. Er is best wat interactie, wat het levendig houdt én Samia luistert met begrip en respect naar je vragen en situaties. Het heeft mij althans best wat verduidelijking gebracht over mijn valkuilen en hoe ik mijn strategie kan inzetten om meer in een flow te leven. Dankbaar!

- Tine Lemmens

Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik was op een punt dat ik begon te twijfelen
“De reading was voor mij zeer interessant, ik herkende mezelf in mijn chart (kwaliteiten en valkuilen). Ook mijn man herkende ik grotendeels in zijn chart. Het is voor mij een grote hulp te weten wat mijn strategie is en waar ik op kan letten om meer flow en rust in mijn leven te ervaren. Samia verwoord alles op een positieve en motiverende manier waardoor je "mindere kantjes" minder negatief overkomen, en zelfs omgebogen worden tot een kracht. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen wat betreft buikgevoel en intuïtie (ik mag er echt wel op vertrouwen). Ook naar mijn kinderen (en partner toe) heb ik tips gekregen hoe ik kan communiceren en daarbij mijn persoonlijke sterktes kan gebruiken, terwijl ik ondertussen ook rekening houdt en begrip heb voor het zijn van de ander. Ik ga nu zeker ook een reading laten doen voor mijn kinderen, om de communicatie en relatie nog meer te kunnen verbeteren. Ik was op een punt dat ik begon te twijfelen over hoe ik verder kan gaan op professioneel vlak, maar daar heb ik nu ook een beter zicht op gekregen omdat door de reading duidelijk is geworden wat mijn life purpose is. Samia straalt zelfzekerheid, plezier en vertrouwen uit tijdens de reading en dat zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en geniet van de reading en de gesprekken.”

-Karine Vandenborre

Ms. Nameless
Add Your Stars
Het traject met Samia heeft mijn verwachtingen overtroffen op alle vlakken!
De combinatie van haar gedrevenheid, ervaring en perfecte kennis vormen dan ook de basis van haar succes. Professioneel is ze één brok pure energie. Samia onderscheidt zich met haar coaching en sparring door haar creatieve helicopterview. Haar puurheid, oprechte behulpzaamheid, correctheid en authenticiteit gecombineerd met haar enthousiasme en uiterst warme persoonlijkheid maken voor mij écht hét verschil met alle coaching sessies en opleidingen die ik ooit heb gevolgd. Wie deze dame niet kent moet daar dringend werk van maken!

- Katleen Vrombaut

Ms. Nameless
Add Your Stars
€ 150,-

Human Design basis reading 

Een persoonlijke online reading via zoom gedurende 90 minuten, we verdiepen ons stap voor stap in

  • Jouw type 
  • Je autoriteit
  • Je definitie
  • Je profiel
  • Je gedefinieerde centers
  • Je valkuilen 

Dit is een basis reading waarmee je echt aan de slag kunt. 

Je krijgt alle tools in handen om te starten en je krijgt antwoord op je vragen.

Na deze basisreading kan je verder indien je dit wenst.

Alle prijzen zijn inclusief btw. 

Na aanvraag krijg je een mail met de nodige instructies. Check dus zeker jouw spam!

In to some inspirational podcasts?

Klik op onderstaande link en kijk of beluister verschillende video's en podcasts