Loopbaanbegeleiding

Ontgrendel je talenten

Talenten & waarden

We hebben elk onze eigen unieke talenten en waarden, die ons maken tot wie we zijn en die ons leiden in ons leven. Je beseft het misschien niet, maar je talenten en waarden spelen een grote rol in hoe succesvol je bent op je werk of in je business.

Je talenten zijn de natuurlijke vermogens en vaardigheden die je bezit. Ze geven je een voorsprong op anderen en helpen je uit te blinken in je loopbaan. Waarden, daarentegen, zijn de principes of overtuigingen die je hebt ontwikkeld gedurende je levensjaren. Ze geven vorm aan hoe je de wereld ziet en beslissingen neemt over wat belangrijk voor je is.

Je bent hier met een doel

Ik geloof dat ieder individu hier is met een missie op deze aardbol, laat ons zeggen, je bent hier om je talenten optimaal in te zetten.

Maar... om je missie te kunnen uitvoeren dien je uiteraard te weten wat jouw unieke talenten zijn en wat ze voor jou betekenen.

Bijt maar op je tanden...

Wat mij opvalt in onze huidige maatschappij is, dat er heel wat mensen op "hun tanden bijten" om dan te kunnen genieten van hun welverdiende pensioen. Tja, als je het mij vraagt dan dienen we nu te leven, ook op de werkvloer lijkt het mij vanzelfsprekend dat je uw job met passie en met veel goesting doet. Met een loopbaantraject ontdek je welke job perfect bij je past zodat je al fluitend naar je werk gaat :-)

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging

Als je het gevoel hebt dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging, maar je weet niet goed waar je moet beginnen, kan loopbaanbegeleiding een goede manier zijn om je te helpen de zaken op een rijtje te zetten. Er zijn zoveel diverse mogelijkheden dat het inderdaad niet evident is om te weten welke richting je uit moet.

En net daarom werd loopbaanbegeleiding in het leven geroepen. Een traject die jou kan helpen om de juiste keuzes te maken richting je nieuwe carrière.

Wat zal je ontdekken

Wat jouw talenten zijn
Welke mogelijkheden je hebt op de arbeidsmarkt
Een job die past bij je persoonlijkheid 

Een boost voor je zelfvertrouwen

What else...

Ontdek je valkuilen

Tijdens onze sessies geef ik je advies hoe je jouw valkuilen kunt herkennen en wat je kunt doen om deze te vermijden.


Ontdek je persoonlijkheid

Tijdens de sessies ontdek je wie je echt bent en met welke job je persoonlijkheid een perfecte match kan zijn.


Ontdek je talenten & competenties

Wat zijn jouw talenten en hoe kan je die het best inzetten? In welke job kunnen jouw talenten zich het meest ontplooien?Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Super! Laat ons eerst beginnen met het inplannen van een online verkennend gesprek en ja volledig gratis!

Ben je na ons gesprek nog steeds overtuigd en wil je er met veel goesting invliegen, dan kan je gebruik maken van de overheidssteun, zie hieronder bij praktische info.


Praktische info

Kom je in aanmerking voor de loopbaancheque?

Check via deze link van VDAB

  • Voor 4 uur professionele loopbaanbegeleiding betaal je 40 euro
  • Voor 7 uur professionele loopbaanbegeleiding 80 euro

Ik ben loopbaanbegeleider voor de VDAB in onderaanneming voor Centrum Open Mind

"Nothing is worth it if you aren't happy."