Je bent tot meer in staat dan je denkt!

Succes bereiken kan moeilijk zijn, maar het is niet onmogelijk. Dat is waar coaching om de hoek komt kijken. Coaching geeft je de hulpmiddelen en inzichten die je nodig hebt om te komen waar je echt wilt zijn in het leven. Met een coach aan je zijde zal je sneller vooruitgang boeken dan ooit tevoren en resultaten zien die een leven lang zullen duren.

Stel je nu eens voor

hoe je leven eruit zou kunnen zien als je alle vaardigheden en tools in handen krijgt die nodig zijn om je mooiste leven te leven. Met coaching is dat precies wat je krijgt, een kans om alles te leren wat je moet weten, zodat je eindelijk je doelen kunt bereiken. Weet , als je alles laat zoals het is, zal alles blijven zoals het was. Per slot van rekening ben JIJ de enige die je leven kan veranderen.

Coaching in a nutshell...

Coaching is een krachtig middel voor persoonlijke en/of professionele groei. Het verschaft je inzicht in wie je bent, wat je wilt in het leven en hoe je daar kunt komen. Door coaching krijg je inzichten om je doelen te verduidelijken en ze te verwezenlijken. Een coach begeleidt elke stap van deze reis naar succes door nieuwe vaardigheden aan te leren zoals doelverheldering en positief denken. Dit proces van verheldering brengt een blijvende verandering teweeg die ook resulteert in meer zelfvertrouwen.


Het Holistische aspect...

Holistisch coachen gaat nog een laag dieper, we kijken naar de obstakels die je ervaart en van waar die obstakels komen. Holistisch coachen wil eigenlijk zeggen dat we de mens in z'n geheel gaan bekijken, we focussen ons niet op alleen de vragen waarmee je zit maar graven dieper en zoeken de oorzaak.

Een fantastische manier om je te helpen je pad te vinden en het daadwerkelijk te leven.

Hoe werkt het

Stap 1: Een gratis online verkennend gesprek
Stap 2: Indien we beiden een goed gevoel hebben bij elkaar, schetsen we jouw traject en plannen we de eerste fysieke of online sessie in
Stap 3: Na de sessie krijg je enkele oefeningen mee naar huis, no worries, niks moeilijks of tijdrovend
Stap 4:  Tijdens de 2de sessie evalueren we de voorbije periode en zetten we alweer een stapje richting jouw doel
Afhankelijk van jouw obstakels of vragen kijken we hoeveel sessies je nodig hebt

Je bent...

Overtuigd

Je bent overtuigd om vanaf nu je leven in eigen handen te nemen.

Open Minded

Ik hou van mensen met een open mind, mensen die open staan voor het onbekende.

Bereid

Om in de actie te gaan, Ik reik je de tools aan, geef je de nodige motivatie. Het is aan jou om er iets mee te doen.

Voor wie?

Eerlijk? Coaching biedt zoveel meerwaarde dat iedereen het eigenlijk kan gebruiken en al zeker als je je hieronder herkent

  • Je bent op zoek naar jezelf
  • je hebt vragen en je bent op zoek naar antwoorden
  • je ervaart obstakels in je leven en je wilt oplossingen
  • je wilt een doel hebben in je leven maar je weet niet wat
  • ...

Als je alles laat zoals het is, zal alles blijven zoals het was!

Waarom zou je met mij in zee gaan?

Ik heb niet de pretentie om te zeggen dat ik de beste ben want er zijn heel wat coaches die jou misschien kunnen helpen.

Wat ik je wel kan meegeven is dat het mijn missie is om je te helpen te bereiken wat je wilt bereiken. Ik ga naar de wortels van het obstakel of de vraag en help je om een stevige basis te creëren, zodat jij er altijd verder kunt op bouwen. Benieuwd wie ik ben, check dan de “about me” pagina.

Boek hier je gratis verkennend gesprek 

Tijdens ons online gesprek luister ik naar je noden. Ben je vervolgens overtuigd van de meerwaarde, dan plannen we een coachsessie in. Klik op deze link, kies de datum en het uur en formuleer kort je vraag.

Onze babbel gaat online door, na de boeking krijg je de zoomlink die je kunt opslaan in je agenda. Reken op een half uurtje, ik kijk ernaar uit om je te leren kennen.

Tot snel,

Samia