Workshop

Een fysieke workshop in beperkte groep,

waar we samen aan onze business werken.

Wanneer je het even niet meer weet als ondernemer, kan het zijn dat je in rondjes blijft draaien. Soms weet je wat je wilt en andere momenten twijfel je aan jezelf. Vergelijk het met op de rem staan en tegelijkertijd op de gas staan.

Dan sta je stil, toch?... 

"Als je alles laat zoals het is, zal alles blijven zoals het was!"

Voor wie

Je merkt dat je onderneming niet draait zoals het zou moeten. Je ervaart verschillende pijnpunten en je hebt het gevoel dat je alle ballen in de lucht dient te houden. Waardoor je in een soort van vicieuze cirkel blijft draaien. 

Wat kan je ervaren

Onrust


Op dit moment ervaar je chaos in je hoofd en je zou zo graag rust ervaren. Niks is nog duidelijk voor de moment en de focus is er al zeker niet.

Onzekerheid


Soms kan je het gevoel hebben dat je onzeker bent. Je zou zo graag jezelf beter leren kennen en groeien op persoonlijk vlak, zodat alles duidelijker wordt.

Verlies van controle

Het is alsof je de controle verliest. Je houdt 1001 ballen in de lucht en je weet niet meer hoe je de focus kunt behouden.


Financiële Stress


Je doet alles wat je kunt maar je merkt het niet aan je rekening. Je stelt jezelf zoveel vragen waarom het niet bij jou lukt en wel bij een ander.

Wat mag je verwachten

Tijdens de workshop gaan we de diepte in. We herstructureren je business en pakken de fundamenten aan. Er bestaat geen vaststaande formule voor het ondernemerschap want iedereen is anders en iedereen is uniek. Je business is een reflectie van jezelf, om die reden werken we ook aan onze persoonlijke groei om die vervolgens door te trekken in je onderneming. De workshop is in intieme groep waardoor er een bepaalde chemie zal ontstaan en je elkaar automatisch zal helpen. 

We koppelen jouw authenticiteit en jouw missie aan het rationele en werken je unieke pad uit.


Wat pakken we aan

Wie ben je en wat is je missie

Wat wil je bereiken op persoonlijk vlak

Wat wil je bereiken op business vlak
Hoe vertaal je dit alles in cijfers
Hoe giet je dit alles in een plan van aanpak

Mijn belofte naar jou toe

Beloftes maken, het blijft een tricky one als ondernemer en toch... toch ben ik ervan overtuigd dat deze workshop een openbaring is voor heel wat ondernemers. En weet je waarom? Omdat ik alles zelf heb meegemaakt, ik weet waarover ik spreek. 

Toen ik in de shit zat ben ik op zoek gegaan naar een dergelijke workshop en ik vond er geen. Ik was op zoek naar een programma die mij over de ganse lijn kon helpen, ik vond het niet en om die reden ben ik er zelf mee gestart. Een korte en krachtige workshop waar het emotionele wordt gekoppeld aan het rationele, met een duidelijk plan van aanpak vertaald in cijfers in begrijpbare mensentaal.

ik doe mee

Het feit dat je blijft lezen komt omdat je je hierin herkent.

Ik ben geen persoon die je probeert te overtuigen want dat werkt niet volgens mij. Alleen jij dient te voelen wat juist is voor jezelf. Heb je toch nog twijfels of deze workshop iets voor jou is. Check dan deze link meest gestelde vragen.

         

€ 1000,-

Workshop Unlock yourself

Juiste datum wordt nog gedeeld maar zal rond halverwege oktober 2022 zijn.

Een 2 daagse in de natuur omringd met ondernemers die samen willen werken aan hun business. De workshop omvat 

✅ inclusief 1 maaltijd per dag, drank en versnaperingen tijdens de workshop

❌ exclusief btw, overnachting en vervoer

Je krijgt de mogelijkheid om aan te sluiten bij de groepsovernachting op deze locatie

Prijzen logies en catering wordt per mail meegegeven en is niet verplicht.

Laat jouw budget het niet toe?

Ik besef dat er nood is aan een dergelijk concept voor heel wat ondernemers, helaas ligt het niet in ieder z'n mogelijkheid om hieraan deel te nemen omwille van financiële redenen. Om die reden is er jaarlijks plaats voor 1 ondernemer die mag geven wat in z'n mogelijkheid ligt. 

De eventuele catering en logies blijven ten koste van de deelnemer.

Na een persoonlijk online gesprek maak ik een selectie en laat ik je vervolgens weten of je kan deelnemen onder deze voorwaarden.

Het volstaat om mij een mail te sturen met de reden waarom je wilt deelnemen.

Heb je er echt nood aan maar lukt het je financieel niet, zet je ego even aan de kant en stuur mij een mailtje met het waarom der dingen, uiteraard blijft dit tussen ons!